Zpracováváme Vaše osobní údaje a využíváme cookies, abychom Vám ulehčili využívání našich služeb. Dověďte se více o naši Zásady ochrany soukromí. Seznamte se s Informační povinnost.
Pepř černý celý
Pepř černý je základní koření na celém světě. Pochází z nedozrálé bobule pepře, která po mnoha přírodních procesech a finálním sušení získává typický vzhled. Pálivá chuť pepře přidává jídlům výraznou intenzivní chuť.
Pepř celý se používá hlavně do omáček a vývarů. Nejlépe uvolní svoje intenzivní aroma namletím, nebo rozdrcením v hmoždíři. Proto pokud potřebujeme pepř mletý, je nejlépší použit pepř celý, který čerstvě nameleme.
Ideální do:
- polévek,
- marinád,
- ryb,
- masa,
- omáček.
NETTO HMOTNOST:
20 g
KATEGORIE:
Jednodruhové kořeni
Pepř černý je základním kořením vhodným k pečenému masu, marinádám a omáčkám. Hodí se ke každému druhu masa, např. vepřovému, hovězímu, skopovému nebo jehněčímu.