Pepř černý celý

Pepř černý je základní koření na celém světě. Pochází z nedozrálé bobule pepře, která po mnoha přírodních procesech a finálním sušení získává typický vzhled. Pálivá chuť pepře přidává jídlům výraznou intenzivní chuť.

Pepř celý se používá hlavně do omáček a vývarů. Nejlépe uvolní svoje intenzivní aroma namletím, nebo rozdrcením v hmoždíři.  Proto pokud potřebujeme pepř mletý, je nejlépší použit pepř celý, který čerstvě nameleme.

Ideální do:
- polévek,
- marinád,
- ryb,
- masa,
- omáček.

NETTO HMOTNOST:
20 g
KATEGORIE:
Jednodruhové kořeni

Pepř černý je základním kořením vhodným k pečenému masu, marinádám a omáčkám. Hodí se ke každému druhu masa, např. vepřovému, hovězímu, skopovému nebo jehněčímu. 

To Top