Zpracováváme Vaše osobní údaje a využíváme cookies, abychom Vám ulehčili využívání našich služeb. Dověďte se více o naši Zásady ochrany soukromí. Seznamte se s Informační povinnost.
Skořice mletá
Skořice je jedno z nejstarších koření na světě. Je to jediné koření, které získáváme z kůry rostliny. Skořice získává svoji přirozeně jemně pikatní chuť po semletí. Vyznačuje se také příjemně, nasládlou chutí. Díky svoji lahodnosti a jemnosti je vhodná pro širokou škálu jídel, jak slaných, tak i sladkých.
Ideální do:
- jehněčího masa,
- sladkých brambor,
- kávy,
- čokolády,
- svařeného vína.
NETTO HMOTNOST:
15 g
KATEGORIE:
Jednodruhové kořeni
V Evropě přidáváme skořici hlavně do dezertů, buchet a koláčů, avšak na Blízkém východě se používá hlavně do masa.