Zpracováváme Vaše osobní údaje a využíváme cookies, abychom Vám ulehčili využívání našich služeb. Dověďte se více o naši Zásady ochrany soukromí. Seznamte se s Informační povinnost.
Nové koření celé
Nové koření svým vzhledem připomíná celý pepř, ale oproti pepři má výrazně jemnější chuť. Zemité aroma kuliček spojuje vůně hřebíčku, pepře, muškátu a skořice.
Je to nepostradatelné koření v české kuchyni - spolu se solí, pepřem, bobkovým listem a majoránkou tvoří základ české kuchyně.
Nejčastěji se používá do:
- polévek, vývaru a omáček,
- tučných mas; vepřového, skopového masa.
NETTO HMOTNOST:
15 g
KATEGORIE:
Jednodruhové kořeni
Nové koření můžeme použít na mnoho netradičních způsobů.
Skvělé se hodí k:
- dezertům
- zavařeninám,
- sladkým bramborám,
- dýni,
- karamelizovaným banánům.