Zpracováváme Vaše osobní údaje a využíváme cookies, abychom Vám ulehčili využívání našich služeb. Dověďte se více o naši Zásady ochrany soukromí. Seznamte se s Informační povinnost.
Paprika pálivá mletá
Paprika pálivá je odrůdou papriky s výrazně ostrou chutí. Už malá špetka dokáže jídlu dodat pikantnost. Pálivá paprika je nezbytná k přípravě jídel světové kuchyně, jako je maďarská, italská nebo mexická.
Má široké použití. Hodí se jak k zeleninovým, tak masitým pokrmům.
Ideální do:
- maďarského guláše, perkeltu,
- leča a dušených zeleninovo-masových jídel,
- zapékaných jídel.
NETTO HMOTNOST:
15 g
KATEGORIE:
Jednodruhové kořeni
Skvěle se doplňuje s čokoládou, proto ji doporučujeme přidat do dezertů na bázi čokolády, např. horké čokolády nebo suflé. Podobné vlastnosti jako paprika má kajenský pepř.