Černucha celá

Černucha má ostré bohaté aroma a svou chutí připomíná hořkou čokoládu. 
Díky své výrazné chuti je občas používaná místo pepře. Semínka černuchy se nejčastěji používají ke kořenění sýrů nebo různých druhů pečiva a polévek. Její aroma najdeme v některé konzervované zelenině a masu, a ve spojení s medem tvoří úžasnou marinádu pro grilovaná jídla. 
Dává jídlu bohatou zemitou příchuť a skvěle zdůrazňuje přírodní chuť pokrmů.

Černuchu můžeme také přidat k pohankové nebo jáhelné kaši, kroupám, salátům a také ke studeným jídlům. Tyto drobné semínka jsou ideální také do: 
- pečiva,
- luštěnin,
- sleďů, 
- olivového oleje.

NETTO HMOTNOST:
20 g
KATEGORIE:
Jednodruhové kořeni

Černucha se dobře doplňuje s jinými bylinkami jako tymián, koriandr nebo nové koření. 

To Top