Zpracováváme Vaše osobní údaje a využíváme cookies, abychom Vám ulehčili využívání našich služeb. Dověďte se více o naši Zásady ochrany soukromí. Seznamte se s Informační povinnost.
Černucha celá
Černucha má ostré bohaté aroma a svou chutí připomíná hořkou čokoládu.
Díky své výrazné chuti je občas používaná místo pepře. Semínka černuchy se nejčastěji používají ke kořenění sýrů nebo různých druhů pečiva a polévek. Její aroma najdeme v některé konzervované zelenině a masu, a ve spojení s medem tvoří úžasnou marinádu pro grilovaná jídla.
Dává jídlu bohatou zemitou příchuť a skvěle zdůrazňuje přírodní chuť pokrmů.
Černuchu můžeme také přidat k pohankové nebo jáhelné kaši, kroupám, salátům a také ke studeným jídlům. Tyto drobné semínka jsou ideální také do:
- pečiva,
- luštěnin,
- sleďů,
- olivového oleje.
NETTO HMOTNOST:
20 g
KATEGORIE:
Jednodruhové kořeni

Černucha se dobře doplňuje s jinými bylinkami jako tymián, koriandr nebo nové koření.